henrikadamsson.se

En mosse i Västergötland

Förra året fick jag höra att det ska finnas ett gömsle ute på en mosse i mina hemtrakter. Så nu inför våren och eventuella möjligheter att uppleva och fotografera orrspel var det dax att hitta gömslet och se i vilket skick det var.

Ingen hemma?

Det fanns faktiskt två gömslen. Ett väldigt nedgånget där taket rasat in och så ett som var bra. Jag vet dock inte vem som har byggt gömslet eller om denne brukar gömslet nu för tiden, men det tänkte jag ta reda på.

Tipptopp!

Det var en jäkligt skön naturupplevelse att vara ute själv på en snötäckt mosse. Runt 13 minusgrader, solen sken och så kom det även lite snö. Fantastiskt skönt!

Inga djur skymtades på mossen, men senare fick jag se en räv utmed vägen.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 henrikadamsson.se

Tema av Anders Norén